EDEBİYATIN DEVLERİ

22.05.2022 1314

" Bir kitap , içimizdeki donmuş denize indirilmiş bir baltadır. " Franz Kafka

Edebiyatın ışığında yol almış her yazar yazdıklarıyla hayatımıza dokunur.Yaşadığı çağın izlerini sürer. Kaleme aldığı kitabında geçmiş,gelecek ve şimdiki an arasında bağ kurmamızı sağlar.İşte bu bağ okumakla gerçekleşir. Okumak  ise uzun bir yola benzer . Okuduğumuz her kitap düşüncelerimizi besler,geliştirir. Bu gelişme sonucunda  düşüncelerimizin sınırlarını aşarak yeni rotalar belirleriz. İşte kitap yazarları da  bu yolculukta bize eşlik eden kaptanlarımızdır. Onların hayal dünyası ve fikirleri etrafında şekillenmiş kitaplarda yolculuk ederken sınırsız,zengin fikirlere sahip oluruz.  7/I sınıfı öğrencileri, Türkçe öğretmenimiz Seher KATIRANCI rehberliğinde hazırladıkları  "Edebiyatın Devleri "adlı çalışmayla hem Türk edebiyatı yazarlarını  hem de Dünya edebiyatı yazarlarını tanıdılar.

Öğretmenimiz Seher KATIRANCI'ya ve öğrencilerimize bu güzel çalışma için teşekkür ederiz.

22-05-202222-05-2022