LGS 2024 DYK YAZ PROGRAMI

20.07.2023 786

"HEDEF: 2024 LGS" diyerek DYK YAZ programı doğrultusunda okulumuzda açılan kurslarımız 25 Temmuz'da başlayacaktır.

Dersler salı, çarşamba ve perşembe günleri haftada 3 gün  şeklinde yapılacaktır.

Derslerimiz saat 09.00'da başlayacak ve 13.50'de sona erecektir.

Her gün ikişer saat Türkçe, matematik ve fen bilimleri dersleri olacaktır. (Bir günde 6 saat, haftada toplam 18 saat ders)

Daha önce yapılan başvurular doğrultusunda 3 sınıfımız açılmıştır. Yeni kayıt alınmamaktadır. Sınıf listeleri kursun başladığı gün öğrencilere duyurulacaktır.

Kurs süresince kantinimiz kapalı olacaktır. Öğrencilerimizin bu noktada kendi tedbirlerini alarak gelmeleri hususunu önemsiyoruz. Katlarımızda bulunan su sebillerini (arıtma) kullanabilmeleri için yanlarında mutlaka şişe, matara vs. olması gerekmektedir.

Kurs süresince duyurular Whatsapp grubundan yapılacaktır. Gruba dahil olmak için Whatsapp uygulaması üzerinden LGS 2024 yazıp öğrencinin adı soyadı ve sınıfını belirterek  "05394246910" numaralı telefona mesaj yazabilirsiniz.