OKUL MÜDÜRÜMÜZ HAMZA ŞİMŞEK'İN VEDA MESAJI

OKUL MÜDÜRÜMÜZ HAMZA ŞİMŞEK'İN VEDA MESAJI

02.08.2023 4995

2018 yılından bu yana sürdürdüğüm Bağlıca Ortaokulu Müdürlüğünden ayrılarak Çankaya-Noterler Birliği Ortaokulu Müdürlüğüne bugün itibariyle başlamış bulunmaktayım.

Görevi devraldığım günden bugüne, okulumuzu Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda daha ileriye taşıyabilmek için mücadele edip ekip çalışmasına olan inancımızla büyük gayret sarf ettik. Akademik, bilimsel, sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerdeki başarılarımızla ilçemizin tercih edilen okullarından biri olması hedefiyle ilk günden yola çıktık ve sonuçta bunu hep birlikte başardık. 

Yeni binamıza taşınarak fiziki koşulları mükemmel bir ortamda yapılan eğitim öğretimle yürütülen projeler ile öğrencilerimizin zihin dünyalarına ışık tutup bilim ve sanata değer sağlayan ürünler oluşturmalarına katkı sağladık. Sürekli yükselen bir LGS başarı grafiği ile tercih edilen okullar arasında ilk sıraya yerleştik.

Okulumuza kazandırdığımız "Okulum Temiz" sertifikası ile gözbebeklerimizi sağlıklı bir ortamda akademik başarıya odaklı bir şekilde çalışmaya yönlendirdik. Temel paydaşlarımız olan güzel yürekli öğrencilerimizin menfaatine olan her çalışmada biz de varız dedik ve “Sizin en hayırlınız, insanlara faydalı olanlarınızdır.” düsturunca hareket etmeye çalışarak en zor süreçlerde dahi elimizi taşın altına seve seve koyduk.

Onurla ve gururla camiamıza yakışır bir şekilde taşıdığım bu görevimi en iyi şekilde yaptığım inancıyla nihayetinde hedefe ulaşmış olmanın mutluluğuyla devrediyorum.

Görev yaptığım bu süreçte Sayın Kaymakamıma, Belediye Başkanıma, Kıymetli Büyüğüm İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Gürsel AVCI'ya, Can Dostum Türk Eğitim Sen Ankara 6 Nolu Şube Başkanı Aytaç COŞAN'a,  başta kardeş okul olan Bağlıca İlkokulu Müdürü Değerli Dostum Zafer UĞRAŞ olmak üzere 83. eğitim bölgesi okul müdürlerine, ailem gibi gördüğüm ve fedakarca çalışan büyük Bağlıca ailesinin kıymetli idari personeline ve saygıdeğer öğretmenlerine, aile olabilmenin getirdiği samimiyet ve özveriyle okulumuzu bugüne taşımamıza destek olan ve her konuda bizden desteğini esirgemeyen Okul Aile Birliğimizin  başkan ve  bütün üyelerine, sınıf temsilcilerine, yardımcı hizmet personeline, her birini evlat bilip üzerine titrediğim sevgili öğrencilerime, onların kıymetli ailelerine, bizleri maddi ve manevi anlamda destekleyen tüm paydaşlara yürekten teşekkür ediyorum.

Hepinize selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

 

Hamza ŞİMŞEK