HALKBANK GÜLÜMSEYEN KİTAP PROJESİ

“Gülümseyen Kitap”, özellikle çocuklarımızın ve gençlerimizin okuma alışkanlıklarının geliştirilmesi, evlerimizde bekleyen kitaplarımızın kitap kardeşliği duygusuyla başka bireylerin de okuyabilmesine imkan sağlanması, ilköğretim okullarımızdaki kütüphanelerin geliştirilmesi ve kitap envanterlerinin zenginleştirilmesi, sosyal paydaşlık duygusu ile sosyal katılımcılığın güçlendirilmesi, yenisini almak yerine elimizdeki kitapların daha fazla kişiye ulaşmasını sağlayarak, doğal kaynaklarımızın korunması amacıyla başlatılmış olan bir projedir.

Gülümseyen Kitap Projesi kapsamında bağışlanilan kitaplar Halkbank Şubeleri aracılığıyla Ankara ve İstanbul’daki merkezlerinde toplanip, gönüllülük çerçevesinde proje destekçilerinin katılımları ile yapılan grup çalışmalarında elden geçirilip başvuru yapan kurumlara ulaştırılmaktadır. Okulumuz Türkçe öğretmeni Fatma Doğan okul kütüphanemizi geliştirmek ve kitap envanterimizi zenginleştirmek  amacıyla ile  Gülümseyen Kitap projesine başvuruda bulunmuştur.Başvurumuz kabul edilip Seçkin Arslan ve Büşra Yenidoğan’ın katkılarıyla kütüphanemiz için kitap seçimi tamamlanmış Halkbankası yetkilileri tarafından seçilen kitaplar okul kütüphanemize bağışlanmıştır.

Bağlıca Ortaokulu olarak okulumuzun bu güzel sosyal sorumluluk projesinde yer almasına katkı sağlayan öğretmenlerimize, projeyle kurumlara destek sağlayan Halkbankasına ve bu projeye kitap bağışlayarak insanlara yeni dünyaların kapılarını aralama fırsatı sunan sosyal elçilere teşekkürlerimizi sunuyoruz.

09.01.2024 178

09-01-202409-01-202409-01-2024